Nejnovější recenze ze sekce Kinofilmy
- Přišel mi jiný produkt než je na obrázku.
Přišel mi jiný produkt než je na obrázku. Sice je to film do instaxu,ale nikde jsem nenašla zda je kompatibilní s instax mini 11. Dle rady po telefonu na Mall lince jsem měla odeslat dotaz podpoře,která to prověří a dá vědět. Zatím se nikdo neozval. Svatbu mám za rohem a náplně potřebuju co nejdříve. Takže teď čekám jestli se dají použít nebo ne. A i nyní mi vyskočil na hodnocení úplně jiný obrázek filmu do instaxu než jsem měla objednaný a dokonce i než mi přišlo domu. ♀️
- vše
- vše v pohodě
- do fotoaparátu
- docela kvalitní fotky
- Velmi žluté tóny
- Přehnaný kontrast
- Nezvládá fotografie s bleskem a přirozeným světlem zároveň
I přes vysokou citlivost krásně a ostře kreslí. A ty barvy jsou prostě parádní. Je to drahý film, ale vyplatí se.
- Za skvělou cenu velmi slušný film
- hezké fotky
Kvalitní materiál pěkně fotografie
- kvalita
Vynikající film ve svitku.
- ikonický, ale specifický film
- Kvalitní film
- Rozumná cena
Používám pro focení se stařičkým fotoaparátem Agfa Click II, i v něm funguje skvěle, fotky jsou - okem amatéra a běžného konzumenta - nádherné.
Slušně fotí i při horším počasí (viz můj přístorj, který má minimum nastavení), a pořád lze získat fotografie, které potěší.
- Rozumná cena
Pro mě jako amatéra je tento film skvělý, fotky mají takový nádech, který jse ve shodě s názvem "Gold" a který běžní lidé od filmu tak nějak očekávají (fotím s ním hlavně při slunečném počasí, jiné jsem moc nezkoušel).
No fotit s foťákem Instax wide je tak jedna třetina nepovedených fotek... Nikdy nevíte, co z toho vlyeze. Docela drahá zábava. Ale zase ty fotky mají atmosféru a můžete je na místě darovat... Každopádně v návodu na fotoaparát je jen polovina informací, na to, v jakém světle a seskupení hvězd je možné fotit často musíte přijít sami a ty fotky jsou opravdu drahé.
Všechno v pořádku, výhodná cena, vše funkční.
Polaroid Originals B&W Film 600
Zdeněk Augustin Rája
Přidáno: 22. prosince 2023
(naposledy upraveno 22. prosince 2023)
Zakoupeno v Polagraph
- Materiály Polaroid používám léta, jsem velmi spokojen. Umožňuje tvůrčí pohled na svět.
- Chybí číslování kinofilmových okének. (?!) S tím jsem se za čtyřicet let fotografování dosud nesetkal.
Dárek. Ale ten, kdo si ho přál má produkt "zkouknutý" i prakticky.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »