Nejnovější recenze ze sekce Kinofilmy
Děla pěkný fotky
- Fotky mají styl osmdesátých let
- Dobrá kvalita Fotografií
Doporučuji všem
- Dobry pomer kvalita a cena
Fujifilm Fujicolor C200/135-36
Přidáno: 13. července 2024
(naposledy upraveno 13. července 2024)
Zakoupeno v FUJIfoto.cz
spokojenost
Krásné rámečky do instaxu. Oživily naše svatební album, monochromatické fotky měli své nádherné kouzlo. V kombinaci s ostatními rámečky bylo album opravdu perfektní. Určitě doporučuji a jakmile bude další akce rada objednám znova. Luxusní a elegantní styl s minimalismem opravdu miluji a tyhle náplně splnili má o očekávání.
Konečně důstojná konkurence na profi materiál 100 ISO od Kodaku. Už jsem dříve jeden koupil, spokojen, kupuji další a hned 2.
- Nejlepší věc z Hradce
- Citlivost 400
- Pěkné přirození barvy
- jemné zrno
- snad jen cena (když není v akci)
Skvělý barevný negativ ideální pro "modernější" kompakty s horší světelností, kde i za horších podmínek je fotka pěkná. Film má pěkné přirozené barvy bez sklonů padat k některé z barev, a velmi jemné zrno.
Používáme ve kompaktíku Canon Primazoom, který má horší světelnost než klasické "kovové" kompatky staršího data vydání, takže oceňujeme vyšší ISO. S dvoustovkou byl už za horšího světla problém. Tady v še dobré:)
- perfektní!
doporučuji, 100%, kvalitní filmy
- levná cena
- ne všechny filmy se vyvedou
perfektní pokud vám vadí vysoká cena normálních polaroidů.
- okamzity vysledek, prakticnost
- nemám
- Pěkná fota
- Super na všechny, výlety, oslavy...
Spokojenost veliká
Spokojenost
ok ok ok
- klasická čtyřstovka od FOMY, spokojenost
- z hodnocením musím počkat až se vrátil z lázni Luhačovice a z dovolené v Turecku, kde hodlám zakoupené filmy použít. pak vám pošlu zprávu a hodnocení kvality
????Franta
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »