Nejnovější recenze ze sekce Kinofilmy
- velice spokojena
- vyvážené barvy
- plný kontrast, žádná hluchá místa
- Super emulze, srovnatelná se středním formátem
- přeexponovaná a podvyvolaná má nádech starých filmů
- drahý
- tato varianta už se nedělá
- novou jsem zahlídl za 500!!! S takovou cenou už není reálné experimentovat :-(
- Jeden z nejlepších aktuálně dostupných filmu
- Super obraz a barvy
- Nízká cena
- ISO 100, jen pro foceni za dobrého denního světla.
- Jeden z posledních diapozitivů
- Super barvy a rozlišení
- Velmi vysoká cena.
- Neexperimentujte, tento film to fakt nesnese
- Dobri
zatím jsem nevyvolávala ale dobře se s tím pracuje a dává do foťáku, žádný problém
- Kvalitní kinofilm
- Made in Japan
Všechno super
- Standardni foto papir 2x3
- Cena asi 2x vetsi nez u konkurence
Kupuji HP Zink papiry do Polaroidu Snap Touch a jsem nadmiru spokojen. Fotky jsou od sebe k nerozeznani a oba vyrobci maji zadni stranu samolepici.
Variantou jsou jeste LG a Canon papiry. U LG zadni strana neni samolepici a barvy jsou o neco teplejsi, Canon jsem nezkousel.
Kdyz najdu na bazaru tento papir za cca 10kc za kus, tak jej vemu (pro oslavy a jine akce, kde nechci menit carove kody), ale jinak neni duvod jej kupovat.
Pro aplikaci papiru ostatnich vyrobcu na systemu Polaroid je treba mit alespon jednu sadu originalnich fotek z Polaroidu (10ks) a uchovat z ni modry carovy kod, ktery je prilozen. Pote pri aplikaci napr. HP Zink papiru vlozit/vymenit tento carovy kod, aby si system myslel, ze je to papir Polaroid.
- Celkově pěkné diapozitivy jsem spokojen
- S tímto filmem jsem zcela spokojen jsou krásné diapozitivy jak synovců tak krajiny krásně prokreslil při fotografování z blízka a také zimní krajinu
- Z filmu jsou krásné diapozitivy krajiny
- Klasika, vynikající pružnost.
- Vynikající ČB film
- Extrémní expoziční pružnost (možnost převolání až na 3200 ISO)
- Zanedbatelné zrno
- Příjemná cena
- Zrno
Za tuhle cenu slušný černobílý film. Neurazí, nenadchne.
- IR film
Film senzibilizovaný až do blízké IR oblasti, s patřičným filtrem je infra-efekt výrazný. Pro každý používaný filtr je třeba vyzkoušet prodlužovací faktor. Výrobce neposkytuje příliš obsáhlou dokumentaci (vyvolávací charakteristika, scwarzschildův efekt, tak je potřeba testovat.
Málo zboží na trhu, dobrá cena
Spolehlivý produkt
- Originální produkt
- Velké balení
S produktem jsem spokojená, větší výhodnější balení. Krabice nebyla poškozená, vše OK.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »